De ce totul e tacere in cazul Orange-pica-reteaua?


Orange insista sa demonstreze ca isi poate bate joc de clienti fara nicio urmare. Nici astazi nu am putut vorbi din centru la telefonul mobil, in reteaua Orange. Nu doar ca nu pot vorbi dar imi incarc si factura Vodafone pe langa cea Orange unde apelurile sunt taxate desi pica reteaua incontinuu.

Dupa cum se vede, si comentariile de la articolul Bataie de joc la Orange-pica-reteaua demonstreaza clar faptul ca reteaua Orange nu merge in Sibiu.

Iata cateva nemultumiri si pe forum-ul www.sibiul.ro:

telu (n.r. telefonul) meu e mort cateva zile…isi revine pe urma si iara moare…in sensul ca sunt „in afara serviciului” sau „in afara ariei de acoperire” hihi

mie imi spui? aseara din 4 abonamente nici unul nu fuctiona … dar cred k ii o problema zonala pt k am sunat aseara de pe fix p orange in mures si nam avut probleme… probabil din cauza renovari la shop )) au dereglat niste Dorei antenele )
Mda p nokia si eu primesc mesaje de genul „Eroare de conexiune” „Te afli in afara ariei de acoperire” insa pe SE numi zice nimik doar se intrerupe apelul frumos
GAS

Intrebarea mea e de ce toti tac? Pana acum multi abonati au crezut ca este din vina telefoanelor lor (la fel ca si mine la inceput – am fost pe cale sa-mi cumpar altul). Dar de ce tace si Orange si (mai ales) de ce tace si presa sibiana?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.