Vedete cu nasul pe sus


Cu siguranţă v-aţi întâlnit şi voi cu vreo vedetă care nu v-a băgat în seamă atunci când i-aţi spus cât de mult o apreciaţi.

Fracţiunea aia de secundă, reacţia din primele momente de după contactul vizual decide pentru totdeauna relaţia voastră pe viitor. Dacă îţi răspunde frumos şi cu zâmbetul pe buze, pici în fund de drag şi inimioarele din jurul vostru nu încetează să apară. Dar dacă vedeta e obosită sau trece printr-o pasă proastă, pa şi pusi. Nu numai că vei înceta să-i cumperi albumele sau să-i vezi cel mai recent film dar vei şi încerca din răsputeri să-l desfiinţezi. Vei povesti tuturor prietenilor cât de arogantă e şi cum umblă pe stradă cu nasul pe sus de nu-i ajungi la orgoliu nici cu prăjina.

Dar nu-i nici o uimire faptul că vedetele par arogante şi cu nasul pe sus. Nu cred că e cineva pregătit să răspundă laudelor. Mai mult, unele vedete sunt chiar jenate atunci când aud elogii repetate.
Să vă spun doar reacţia de mare vedetă a nevesti-mii:

– Bunăă, ce faci?
– Bine.
– Mergi la croitorie? Te ştiu de pe Facebook.
– Da?
– Da, eşti o vedetă locală.
– Pe Facebook oricine poate să fie vedetă.
– Nuuu, tu chiar eşti o vedetă.
– Uită-te la mine ce papuci murdari am, zici că vin de la porci.

Beat this!


2 comentarii la „Vedete cu nasul pe sus”

  1. :))) Eu eram cu pata ca mi-am stropit papucii… din cauza ploii… nu sunt nici o vedeta :)) dar am fost socata ca nu e prima oara cand mi se spune asa si nu stiu cum sa reactionez…

  2. Ala nu e aer de vedeta. Mie mi se pare ca e modestia din Diana care nu stie sa raspunda laudelor. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.