De cine să vă feriţi în online.


Pe la sfârşitul anului trecut am primit un mesaj de la o anume deeadeea21 care îmi spunea că e promoteriţă şi îmi propunea foarte serios

promovez magazine,site-uri etc.,dupa care articolul va fi postat pe site-urile de socializare facebook,blog.Ai avea cumva nevoie de promovare a site-ului?In schimb as dori ceva de pe site.Ce zici??

deeadeea21

Evident că nu a mai dat nici un semn după ce i-am cerut detalii cu privire la ce ştie să facă şi cum vrea să-mi promoveze magazinul dar naivi am observat că sunt mulţi. Au fost destui oameni care au pus botul la propunerea copilei de 13 ani care are două bloguri kitsch-oase pe blogspot (alecutzapapusik şi alecutzamumusik), un id de mess diva.papusik şi un profil de Facebook cu 317 prieteni.

blogger

Asta e dovada că:

  • oricât de proastă e formulată propunerea ta şi oricât de scurt îţi e portofoliul, dacă insişti se găsesc oameni care să-ţi înghită gălusca;
  • oricât de mică e remuneraţia, unii oameni chiar n-o merită. Nu strică o scurtă documentare despre promoteriţă înainte de a te bucura că eşti promovat aproape pe gratis

12 comentarii la „De cine să vă feriţi în online.”

    1. Daca nu are publice date de contact si eventual un portofoliu… nici nu trebuie sa te obosesti sa stai de vorba cu ei.

  1. Astia sunt asa zisele „admine/admini” de pagini de facebook unde baga 10dhamii de useri pentru ca ulterior sa schimbe numele paginii. Si care au impresia ca conduc cine stie ce afacere :)) .

  2. Am primit si eu o gramada de astfel de propuneri aiurea. Chiar sunt oameni prosti si iau teapa. Cand ii iei la intrebari pe astia care trimit astfel de mesaje nici nu iiti mai raspund sau incep sa iti dea niste site-uri pe care absolut nimeni nu le cunoaste. Sigur nu are doar 13 ani tipa asta. Si aici se pierde si increderea oamenilor in online. Iti dai seama ca dupa ce ia omul teapa si merge un om de buna credinta sa-l ajute in promovare zice „da mergeti dracului ca esti tepar.

  3. Si eu am primit o propunere de la tipa in cauza , dar am ignorato, deci nu mi-am batut capul sa ma mai documentez despre ea.Si ai dreptate, ca ea sunt multi.:)

  4. Pe mine mă miră că ți-ai pierdut timp să îi trimiți emailuri, la mine propunerile de genul ăsta intră direct în spam, dacă nu vor singure le trimit eu. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.