De prin lume adunate…


şi aici necomentate:

Eliza nu mai înţelege nimic din DEX-ul zilelor noastre. Se întreabă dacă cumva şi noi am făcut lucru manual la şcoală, în copilărie sau a visat ea. Ca să te linişti… şi eu am făcut traforaj, animale din hârtie colorată şi tot felul de lucruşoare ce implica lipici şi foarfecă. Lucru manual nu înseamna asta!

Monica mi-a făcut poftă de (re)mers la baschet. Eu nu am lipsit 5 ani, aşa cum a lipsit ea, dar nu am mai fost nici eu la meciuri de ceva timp aşa că invit toţi bloggerii interesaţi la următorul meci CSU Sibiu – BC Timişoara de duminică, 14 nov. Costul biletului de intrare… din partea casei. Aştept un semn de la cei doritori de un meci în Sala Transilvania.


3 comentarii la „De prin lume adunate…”

  1. Sa stea linistita. Si noi am facut lucru manual; fetele cu fetele la tricotaje, gatit, etc. si baietii cu baietii la traforaje 😀

  2. @ Sanda – 10x pentru linistire…dar de unde atata perfectionism pe mine…sa verific in dictionar o expresie super cunoscuta…si sa descopar…micuta:P omisiune a sensului ei propriu ??!!?? …
    @ Tudor…vin la baschet in 14, nu de alta, dar n-am mai fost la un meci de cand stateam pe Lilly Paneth…si aveam sali de sport in ambele capete ale strazii ;i cu baschetul am crescut! (deci vreo 8 ani)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.