De prin lume adunate şi aici necomentate


  • Olanda îşi va folosi dreptul de veto şi se opune aderării României la spaţiul Schengen. Iar pentru că nu există liberă trecere prin vămile noastre, toate transporturile de seminţe şi flori din Olanda au fost oprite pentru verificări. Asta până când se vor veşteji florile în vreun depozit şi pa-pa importuri din Olanda.
  • Muzeul Antipa a fost redeschis publicului. După mai mulţi ani de lucrări şi 13 milioane de euro, presa ştie să ni-l arate doar pe Irinel Columbeanu cum stă la coadă să intre în muzeu şi imagini 3D care nu mai au nici o legătură cu realitatea. Era chiar aşa de greu să obţină nişte informaţii, altele înafara celor din comunicatul de presă? [edit: au pus, într-un sfârşit, şi poze]
  • Ziarul Adevărul, ediţia printată, susţine şi el proiectul Bicicleta Zilnică şi a publicat un material pe larg despre proiect. În continuare avem nevoie de voturi, accesând blogul Raiffeisen Comunităţi, AICI.
  • Azi şi mâine are loc la Sibiu un campionat de street-ball pe terenurile din Parcul Tineretului.
  • Aseară a fost pusă în scenă piesa de teatru „Nunta„. Bine, nu chiar în scenă, mai mult în natură pentru că a avut loc la Muzeul Satului din Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.