De unde ne luăm informaţiile?


Dacă tot e moda cu pupatul moaştelor, nebunul de Zicu a pupat şi el Sfântul 4S. Evident, videoul a fost preluat de presă că doar nu vezi zilnic un blogger făcându-şi cruce (se ştie că bloggerii sunt atei). Abia apoi am aflat că de fapt e nemulţumit de hârtia igienică de la actualul loc de muncă aşa că încearcă să-şi găsească ceva mai pe placul lui. Şi şi-a găsit, e noul înlocuitor al lui Steve Jobs.

Informaţie verificată din trei surse:

Gigi la 11 noiembrie, 16:29 a spus:
aia sunt platiti sa faca asta. apple nu mai are sanse pe piata cu niste telefoane la pret dublu fata de echivalentele lor
Gimini la 11 noiembrie, 15:23 a spus:
Asta-i reclama. Se stie ca Apple organizeaza asemenea lansari-buzz prin toata lumea, sau acolo unde nu au reprezentanta directa ii obliga pe distribuitori sa faca asa. Oamenii filmati acolo sunt probabil angajati ai operatorilor, platiti sa stea la coada.
Un Oarecare la 11 noiembrie, 15:22 a spus:
RECLAMA MASCATA. Ce a mai devenit si ziarul capital.

De unde naiba îşi iau ăştia informaţiile şi cum de sunt aşa siguri pe ei? Eu de ce nu pot fi aşa sigur pe mine atunci când mint şi vorbesc baliverne? Vreau să învăţ cum se face!


3 comentarii la „De unde ne luăm informaţiile?”

  1. Da, e o aluzie subtire si nesarata. Si sablonata. Si pe langa subiect dar asta nu ma mira. Voi, bloggerii atei, unde va cununati? Pe facebook sau pe mess? Sau mergeti cu basca-n mana la biserica?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.