Deci aşa se face…


Deci până la urmă ne solidarizăm sau ce facem? Nu-i mai bine să dezvoltăm decât să comentăm?

Traba cu monedele la protestul benzinarilor a adus mediatizare mult mai mare decât ar fi adus multe alte proteste. Foarte bine! Băieţii au încercat stoparea alimentării pe parcursul a trei zile. Neeficient însă, profiturile ar fi fost aceleaşi, că niciunul dintre protestatari nu cred că circula cu transportul în comun în zilele alea. Dar cum? Nu am mai comentat, mai bine am dezvoltat? Aşa au venit alţi oameni mai cu capul pe umeri care au propus boicotarea unei anumite firme, pentru a trage ea sforile de reducere a preţului benzinei. Că doar pe oamenii de rând nimeni nu-i bagă în seamă, nu?

Deci, şi prin urmare:

Începând din 17 ianuarie nu mai alimentaţi DELOC de la OMV, Pentrom şi PentromV.

Asta timp de 1 lună, poate 2 luni… până când îi va afecta şi pe ei. Apoi vor urma, pe rând, aleatoriu, şi ceilalţi distribuitori de carburanţi.


Un comentariu la „Deci aşa se face…”

  1. si nu mai alimentez de la OMV, Pentrom şi PentromV dar va trebuie sa alimentez de la benzinariile poienarilor, care dupa ce ca vand benzina foarte proasta mai fac si evaziune la greu. Pe deasupra cred ca oricine stie ca benzinarii cea mai mare parte a vanzarilor o fac cu transportatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.