Unde a fost filmată reclama indiană pentru PayU?

PayU nu pleacă departe de România chiar dacă în 2010 a fost cumpărată de către firma de media şi digital Sud Africană Naspers (aceeaşi care a preluat emag.ro, mercador/olx, tocmai.ro etc).

Cu toate astea, reclama realizată pentru piaţa din India a fost filmată la Sibiu iar rezultatul este chiar foarte fain.

Ca de obicei, mai jos am găsit pentru voi toate locurile ce apar în clip pentru că, cine ştie, poate vă place ce vedeţi şi vreţi să le viziaţi şi voi atunci când ajungeţi în Sibiu.

  • Lili’s din Pţa. Mică Sibiu – nu sunt 100% sigur dar merg pe instinct (se află aici)
  • Casa Parohială Evanghelică din Pţa Huet (se află aici)
  • str. Măsarilor (se află aici) văzută din toate unghiurile: prima oară cu vederea spre Pţa Cibin, apoi cu vedere spre str. Al. Odobescu iar apoi filmată de pe Spinarea Câinelui (str. Centumvirilor)
  • str. Tipografilor în faţa casei cu nr. 13 (se află aici)
  • Scările Aurarilor cu ieşire în Pţa. Mică (aici vedeţi Piaţa de la baza scărilor)
  • Podul Minciunilor (se află aici)
  • str. Mitropoliei colţ cu str. Tribunei (se află aici) – aici nu există semafor pentru pietoni, el a fost montat special pentru filmări. De altfel, au tras nişte cadre cu semaforul şi pe Bdul. N. Bălcescu (aici), cadre care se pare că nu au intrat în varianta finală a clipului. Trecerea de pietoni de aici nu este nici ea la locul ei real, fiind vopsită pe asfalt o alta special pentru clip care mai apoi a fost acoperită cu vopsea neagră.
  • Imaginile finale au fost filmate tot la Lili’s în Pţa. Mică.

Văru’ Tocmai… ce-ai păţit?

E logic faptul că un actor joacă roluri şi că ar trebui să fie plătit fooarte bine ca să îţi ofere exclusivitate pentru o perioadă de timp. Dar la fel de logic este faptul că un personaj ca Văru’ de la Tocmai.ro devine foarte uşor asimilat cu brandul pe care îl reprezintă. E practic imaginea acestuia şi orice ar face te duce cu gândul la site-ul ăla cu anunţuri. Tocmai de asta e puţin penibil să-l vezi pe Văru, tocmai pe tipul ăla super-serios, îmbrăcat la patru ace şi care te rezolvă pe loc… e penibil să-l vezi cum râgâie şi se maimuţăreşte pe la tv. Chiar dacă-i un rol…

Din acelaşi registru, parcă tipul din reclama Raiffeisen e colegul ăla greţos al lui Capatos… cum l-o fi chemând pe el.

Durex o face bine

Durex a avut probabil cea mai inspirată replică după cutremurul de azi dimineaţă care a inundat Facebook-ul cu mesaje.

Aş vrea să văd mai multe companii care pot să comunice real-time în Social Media aşa cum trebuie. În America se întâmplă deja.

Via Doru.

Doua reclame la apă minerală – una penibilă, alta genială

Întotdeauna până să încep să scriu articolul ăsta am avut impresia că am în faţă două reclame la două ape minerale diferite. Una penibilă şi alta care ar fi putut fi genială.

Dar uite că realitatea mi-a arătat nu doar că cele două spoturi fac reclamă la acelaşi brand de apă minerală dar mai şi fac parte dintr-o campanie comună… cu spirit tânăr. Aşa că au devenit ambele penibile.