Despre bloggeri şi bloagheri


Mare scandal mare în blogosfera sibiană în ultimele zile. Frustrări, nervi, tricouri, critici, ameninţări… tot tacâmul. N-am prea înţeles rostul spălatului rufelor în public, de aia nici nu am scris până acum nimic pe blog. Până la urmă, mi se pare un subiect total neinteresant aşa cum a fost pusă problema. Dacă aveam ceva de comentat mi se pare normal şi fair faţă de toată lumea s-o fi făcut atunci când am sesizat problema, nu după ce nu se mai poate face nimic. Dar, după cum foarte bine am observat, după război mulţi viteji se arată din spatele calculatoarelor. Ca să nu mai spun de cei care ţie ţi se plâng iar pe bloguri, public, dau limbi.

Aşa cum spune un bun prieten politician, nici măcar în politică nu există atâtea orgolii şi lupte ca în blogosferă (locală, naţională). Încerc să evit orice fel de frustrări şi frustraţi deci, vă rog, nu mă băgaţi şi pe mine în oala asta.

Ceea ce mi se pare însă comic… ştiţi cum vă puteţi da seama dacă un blogger are anumite interese?

Atunci când de obicei scrie acid, cu scandal, critic şi cu injurii dar, dintr-o dată, doar despre un anumit subiect/firmă/eveniment/persoană scrie moderat laudativ.


3 comentarii la „Despre bloggeri şi bloagheri”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.