Despre filme


Iar nu am putut să mă uit la The Lord of the Rings: The Return of the King (2003). A fost a o mia oară pe PRO TV dar niciodată nu am răbdarea să stau 3-4 ore în faţa televizorului să văd o producţie fantasmagorică plină de efecte speciale proste şi foarte proaste. Văzând câteva minute aseară, mai mai mă autoconving să văd până la capăt megaproducţia, nu am rămas cu nimic în afara faptului că filmul pare foooarte vechi, gândidu-mă la efectele speciale.

Aşa că am ajuns să văd pe Antena 1 filmul Dark Water (2005). Vă spun, de mult nu m-au mai trecut fiorii pe şira spinării aşa cum am păţit-o ieri în miez de noapte. Filmul prezintă o poveste simplă a unei mame ce se mută împreună cu fiica ei într-o locuinţă nouă şi sacrificiile pe care le face un părinte pentru copilul lui. Încă de la început fiica îşi face un prieten imaginar ce se dovedeşte într-un sfârşit că este o fetiţă vecină, dispărută cu ceva timp în urmă. Apa şi inundaţiile din trailer au legătură cu dispariţia fetiţei. Mai mult nu vă spun, doar că finalul e pe gustul meu – not quite a happy end.


6 comentarii la „Despre filme”

 1. da’, ce-ai, omule, cu LOTR? pai, decat heri poter mai bine LOTR de o mie de ori :)… l-am vazut de vreo patru ori, cap-coada si inca varianta aia extinsa… si cand oi mai prinde un uichend gol rau, mai rad vreo zece ore sa vad iara trilogia… hai, ma, ce naiba, acolo sunt toate personajele din basmele ce numai le citeam cand eram mici. cum naiba sa urasti filmul asta? 🙂

 2. @traian d.
  orice dar nu de rau despre LOTR 😀
  nu am zis ca-l uras filmul in sine. am vazut si eu o parte si chiar mi-a placut la momentul respectiv, de aia tot incerc sa am rabdarea de a vedea toate seriile. dar e preeea lung!

 3. @brylu
  maiiii… zburau balaurii aia de parca erau facuti de mine :))
  in comparatie cu ce se poate face acum da, efectele sunt destul de proaste. se vede ca e vechi filmul 😀

 4. Mah, nu mai vorbi de rau pe Frodo. La vremea respectiva a fost o serie de filme foarte tare, si ma uit si acum cu placere la ele. Vlad e innebunit dupa ele, s-a uitat de zeci de ori la fiecare din ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.