Vă e foame? Despre Foodpanda.ro


Foame, foame, ploaie, ploaie. Zilele astea m-au omorât pur şi simplu. Pentru situaţii de genul ăsta sunt recunoscător că cineva, cândva, undeva, a inventat internetul, telefonul şi aplicaţiile de mobil. N-aş ieşi din casă pe o vreme atât de mohorâtă nici să nu fi mâncat de 2 zile şi ultima speranţă de a rămâne în viaţă ar fi să-mi trag în cap o pungă de plastic şi, ud leoarcă, să fug până la cel mai apropiat restaurant.

Aleluia pentru Foodpanda.ro 🙂

Săptămâna trecută am testat la Bucureşti aplicaţia (se poate descărca pe Android şi iPhone) şi a fost mană cerească. Aplicaţia a adunat sute de restaurante de unde îţi poţi comanda mâncare. Deocamdată e prezentă în Bucureşti, Cluj Napoca, Timişoara şi Iaşi. Heeei, pe când şi la Sibiu? 😛 Practic, îţi poţi comanda orice de oriunde şi chiar poţi beneficia de unele promoţii. Interesant este că se bazează pe locaţia ta şi îţi arată doar restaurantele din zonă în aşa fel încât livrarea să se facă cât mai repede. Ce-i şi mai fain este faptul că aplicaţia este internaţională, are peste 100.000 de descărcări şi e prezentă în aproape 30 de ţări din toată lumea aşa că poate fi de ajutor şi în concedii.

În fine, ce voiam să spun este că v-o recomand. Mai jos câteva capturi:

Foodpanda.ro_009Foodpanda.ro_001Foodpanda.ro_005Foodpanda.ro_002 Foodpanda.ro_004Foodpanda.ro_003   Foodpanda.ro_006 Foodpanda.ro_007 Foodpanda.ro_008  


4 comentarii la „Vă e foame? Despre Foodpanda.ro”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.