Despre lucruri ce merită. Sau nu.


Mă gândesc de vreo câteva zile ce slogan să pun blogului. E cam învechit textul „Despre lucruri ce merită. Sau nu” dar nici nu am idei de unul mai bun. Până când mi-am dat seama că nu eu ar trebui să-mi descriu blogul. Aş fi subiectiv. Tare subiectiv. Aşa că aştept propuneri din partea ta, în special dacă mă citeşti de mai mult timp.

Încearcă, chiar dacă nu mă cunoşti personal pentru că, până la urmă, blogul nu e în totalitate identic cu personalitatea mea din offline iar aici scriitura e la putere. Dar totuşi, parcă mi-ar plăcea ceva ce să descrie cât mai bine că-mi place să scriu din ce în ce mai des despre locurile prin care merg. În ultimul timp călătoresc tot mai mult şi încerc experienţe noi. Vreau ca blogul ăsta să nu fie doar texte fără sens.

Cel puţin aşa am eu impresia, în subiectivismul meu 🙂
Deci, aştept propuneri!
P.S. Ce ziceţi de noua imagine de fundal?


3 comentarii la „Despre lucruri ce merită. Sau nu.”

  1. Ai putea sa gasesti, sau sa primesti sute, mii de idei. Cu siguranta pot fi unele mai bune decat „ce merita”. Eu cred, insa, ca merita sa pastrezi „ce merita”. Adica „despre lucruri ce merita”. Pentru ca eu cred cu adevarat ca merita sa scrii doar despre ce merita. Sau nu…asta ramane la aprecierea celor ce te citesc (despre „sau nu”)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.