Despre prostituţie


La fel ca Zaineasca, şi eu mi-am mai spus noaptea, în gând, că pun piciorul în prag, că nu mă mai prostituez în veci.

Principiul meu în viaţă a fost să fac doar ce-mi place şi de aici am ajuns să lucrez pe prietenii şi ochi frumoşi. Aşa am ajuns să fiu singurul care nu ceream niciodată mărire de salariu după un an de muncă. Aşa am ajuns să fac muncă voluntară pentru un prieten de-a unei cunoştinţe a unui amic de-al meu. Care amic mă caută de fapt doar atunci când are nevoie de ceva. Aşa am ajuns să-mi pierd zilele şi nopţile lucrând pentru absolut nimic, doar că-mi plăcea ceea ce fac. Aşa am ajuns să muncesc pentru alţii, eu rămânând până la urmă pe dinafară. De parcă munca mea, nesomnul meu, curentul meu, uzarea calculatorului meu n-ar costa bani.

Dar eu sunt prostul, nu ei. La noapte îmi spun iarăşi că trebuie să pun piciorul în prag, că nu mă mai prostituez în veci.


12 comentarii la „Despre prostituţie”

 1. sunt foarte multi care fac bani multi facand un lucru care nu le place si consumandu-si timpul si sanatatea pe tema asta..e mai important cateodata sa faci ceea ce iti place chiar daca e pe gratis…totusi, nu sa exagerezi si sa devii voluntarul unora..:)

 2. @alex
  parca totusi prefer bani putini dar sa-mi placa ce fac.

  @Raluca
  poate facem o intalnire saptamanala a „prostituatelor anonimi”

 3. ma prostituatule!!! Stiam eu ca „recte” tu preacurvesti, hitar:))) Huuuu, nu vrem prostitutie=))). Si acum sa trecem la ceva serios… Nope, tot la gluma raman. Pai nu e greu domne sa zici NU, e chiar simplu dar cateodata trebuie sa-l inveti daca nu-l prea poti scoate pe gura. Sau mai poti invata si pe DA, cu taxa in coada:). Faci ce-ti place si iei si bani… teoretic.

 4. Dacă se face o intalnire saptamanala a “prostituatelor anonimi”, atunci trebuie inventat şi un sistem de achitat nota 🙂

 5. A te „prostitua” in domeniul in care „prestezi” nu inseamna sa muncesti fara a avea o recompensa financiara.
  Esti curva atunci cand, pe bani buni, faci lucruri de care ai vrea sa uiti apoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.