Destinațiile mele de vacanță


În viața mea doar o singură dată pot spune că mi-am petrecut vacanța în România și atunci din întâmplare.

Aveam bilet la un concert în București dar nu aveam cu ce ajunge până acolo. Fratele meu știa povestea așa că m-a sunat și mi-a spus ”Vezi că în două ore ajung în Sibiu. Pregătește-te dacă vrei să ajungi la timp la București.” așa că am plecat la drum. După mai mult de o oră de stat pe Valea Oltului din cauza unui accident și cam tot atâta timp petrecut prin jungla Bucureștiului fără GPS, am ajuns la concert aproape la timp. Pe vremea aia fratele meu avea Dacia veche a părinților dar cu toate astea am prins curaj și a doua zi am plecat spre mare. Fără bani și fără a conștientiza că urma să fie o săptămână de neuitat. Bine că bani am primit de la ai mei după două zile. Am ajuns în toate stațiunile de pe litoralul românesc, am dormit la prieteni și hoteluri ieftine, în portbagajul mașinii și pe plajă.

De atunci am fost în Paralia Katerini, Grecia.
În 2007 am fost în Thesaloniki de două ori (Grecia), Istambul (Turcia), Budapesta (Ungaria) Veneția și Milano (Italia), Monte Carlo, Rennes, Nantes, Paris (Franța), Ulm (Germania), Viena (Austria).
În 2008 în Viena, Budapesta și Veneția.
Anul ăsta am avut alte chestii mai importante până acum dar vom merge la Londra.
Mai aștept să merg în Rusia (că vrea Diana neapărat), Japonia/China/Hong Kong, New York, Las Vegas, Cuba și neapărat două săptămâni de safari prin Africa atunci când voi găsi încă cel puțin 8 doritori.

România? Doar cu cortul prin munți.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.