Doamne, cine-l mai plăteşte pe ăsta să vorbească aceleaşi lucruri?


Acum ceva ani îl urmăream pe Mircea Badea. Habar nu am de ce, probabil pentru faptul că toţi îl urau şi că vorbea mult şi aiurea. Îmi plăcea că are tupeul să spună lucruri ce multora le era frică să le spună. Se lua de unu şi de altu… era ca un erou tv-istic, ce mai.

Un erou în momentul în care ţinta erau Băsescu, Geoană sau alţi deştepţi de genul. Atunci când poliţistul de la circulaţie sau ţăranul din piaţă erau înjuraţi cu aceeaşi patimă, doar pentru că nu i-au zâmbit lui nea’ Badea, parcă n-a mai fost aşa plăcut. Şi atunci când înjura oameni pe care-i cunosc şi ştiu că-s mişto, a devenit grotesc şi penibil.

Pe lângă faptul că e tot plin de coşuri de nici camera de filmat nu se mai poate uita la el, spune plictisitor aceleaşi lucruri de ani şi ani de zile. E ca la „Tânăr şi neliniştit”, poţi să te uiţi la emisiunea lui doar din cinci în cinci luni că sigur nu pierzi nimic. Măcar în film se mai schimbă personajele şi cuplurile din când în când. În filmul lui Badea nu prea văd nimic schimbat, penibilul persistă.


Un comentariu la „Doamne, cine-l mai plăteşte pe ăsta să vorbească aceleaşi lucruri?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.