Doi se bat si-al treilea castiga!


Ce face ambitia si distractia din oameni… Brylu si-a depasit orice vise prin realizarea concursului „Cel mai frumos brad de Craciun„. A avut peste 700 de vizitatori unici si vreo 1800 de pagini vizitate. www.cemerita.blogspot.com a fost bineinteles cel mai bun referer. Nu-i o noutate, de cand exista site-ul pe .ro blogul Ce Merita a trimis spre hambar o groaza de vizitatori – al doilea cel mai bun referer, dupa roxy-word.ro, asta dupa spusele lui Brylu in cazul in care pe mine nu ma credeti pe cuvant.

In fine, eu si Claudiu am hotarat ca e de ajuns si, ca doi oameni inteligenti ce suntem, sa ne dam mana (virtual) si sa cadem la pace. A tot incercat Brylu sa ne atate pe la comentarii dar nu i-a mers, nu m-am luat la tranta cu Claudiu pentru ca impreuna suntem mai puternici. Sper ca Brylu sa nu fie zgarcit si sa dea doua premii, unul mie si unul lu’ Prezident Claudiu.

Multumesc din suflet tuturor sustinatorilor! Dupa cum am promis, voi bea berea in cinstea voastra. Va iubesc! 🙂

P.S. Dupa cum se vede in poza… concursul a fost blat curat – desi aveam acelasi numar de voturi cine era pe primul loc? Prezindentu’. Ca doar de aia e Prezident.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.