Domnule prefect, totul e doar de imagine?


În urmă cu două luni m-am bucurat puţin pentru că Prefectura Sibiu a sărit fără frică în mediul online. Horaţiu Răcuciu, actualul prefect al Sibiului, se filma la fiecare sfârşit de săptămână şi încărca pe YouTube clipurile în care îşi povestea realizările. Încă o face, constant, în fiecare vineri.

O instituţie publică să intre în vorbă cu cetăţenii pe care îi reprezintă? De felicitat. Pentru lucrul ăsta nici nu am marcat ca fiind spam toate linkurile postate pe Wall-ul meu de Facebook deşi m-au deranjat. Încă mă deranjează… mai ales atunci când Prefectura Sibiu pune pe wall-ul meu un link spre o asociaţie care, aparent, nu are nici o legătură cu instituţia.

Aş atrage însă atenţia asupra câtorva lucruri simple:

  • Nu mai postaţi la mine pe Wall, voi începe să marchez totul ca fiind spam. Trimiteţi-mi un mesaj privat dacă vreţi să îmi transmiteţi personal mesajul;
  • Ştergeţi pozele cu flori şi balonaşe în care Prefectura Sibiu e tag-uită. E puţin aiurea să intru să văd poze serioase şi când-colo să dau de ghiocei;
  • Lucraţi puţin la contul de YouTube. O poză de profil ar fi bună, poate şi un background;
  • Schimbaţi numele clipurilor, ştergeţi nenorocitul de .avi de la sfârşitul denumirii, puneţi o descriere şi nişte tag-uri pentru a fi mai uşor de găsit.
    Dacă aveţi dificultăţi în sensul ăsta, sunt disponibil spre angajare 🙂

Şi ca să mă întorc la titlu, am dat şi eu un Google şi se pare că dl. economist Răcuciu Horaţiu-Dumitru e pe lista candidaţilor din partea PDL la Primăria Sibiu. Acum parcă se explică de ce Facebook, de ce YouTube şi de ce asociaţii ce ajută copii săraci.

[UPDATE] Sfaturile mele se pare că au fost de folos şi s-au făcut modificările. Mă bucur că unii ascultă.


Un comentariu la „Domnule prefect, totul e doar de imagine?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.