Donaţi un leu pentru… o creastă :))


După conversaţia cu Diana de azi dimineaţă, i-a mai venit o idee:

Diana Ribana: auzi… sti la ce ma gandeam..? ma gandeam sa scri contul nostru bancar si cine vrea sa te vada cu creasta ridicata sa doneze bani in contu nostru si iti faci poza dupa aia… facem bani din creasta ta, ce zici?

Hmmm… hai să-i fac pe plac azi.

În tinereţe aveam şi eu creastă de punker. Doar o singură dată am avut-o ceva roşcat dar întotdeauna am avut-o lungă (sau înaltă, nu ştiu cum se zice). Chiar şi acum mai am o parte din ea şi cu puţină chinuială aş putea-o ridica. Dacă tot nu v-aţi prins despre ce vorbesc, daţi pe goagăl un search dupa cuvântul mohawk.

Eh, acum vine partea distractivă. Pentru 15 euro public pe blog o poză cu mine din tinereţe, cu creasta ridicată (de senzaţie!). Dacă e cineva doritor de râs poate să-mi trimită banii cash, prin bancă sau prin PayPal (pentru ultima variantă apăsaţi butonul de mai jos şi întroduceţi 15 euro la valoarea donaţiei).

sau, pentru 30 de euro mă chinui să-mi ridic acum creasta. Dacă public poza pe blog sau o voi trimite doar doritorului, rămâne de stabilit. Cei 30 euro pentru o creastă ridicată se pot da cash, se pot trimite prin bancă sau prin PayPal (pentru ultima variantă, apasă butonul de mai jos şi introdu 30 euro la valoarea donaţiei).

Fără glumă, o fac şi pe asta. La mişto… dar o fac 😀

P.S. Am gândit încă o variantă. Voi împărţi în 10 bucăţi poza cu mine din tinereţe cu creastă. Fiecare bucată costă 1,5 euro. Astfel puteţi să vă uniţi forţele şi să mă daţi în vileag, cu doar 1,5 euro/bucată. Pentru asta apasă butonul de mai jos şi introdu valoarea ce vrei s-o doneazi (ex. 1.5; 3; 4.5; 6; 7.5 …)7 comentarii la „Donaţi un leu pentru… o creastă :))”

  1. you rippof …!!!
    am si eu una …si e ceva mai recenta … ma uit la a mea daca vreau sa vad mohawk…

  2. @Alexandru’
    mi-a stat inima pentru un moment, am crezut ca spui ca a ta e mai lunga (sau mai scurta)… apoi mi-am dat seama ca de fapt vorbim de altceva 🙂

  3. eu ii dau maxim un suc in centru, ca.l stiu cu creasta si invers valabil :)) de cand eram mai mici :)) daca pui poze de.ale mele de mai demult de la Escapada, te dau in judecata pentru drepturi de autor !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.