Donatii de jucarii si adoptii de caini fara stapan la Targul de Craciun de la Sibiu


Freecycle Sibiu va fi prezent la Targul de Craciun din Piata Mare. Ce se va intampla de fapt la standul Freecycle? Trecatorii vor face schimburi si/sau donatii de obiecte. Obiectele acceptate sunt: carti, CD-uri/DVD-uri legale, jucarii si orice obiecte care pot fi date cadou (obiecte de mici dimensiuni, ce pot fi transportate cu mana).
Decembrie fiind “luna cadourilor” se va pune mai mult accent pe aducerea jucariilor si implicarea
copiilor in actiune (daca vii cu jucaria veche, primesti alta in schimb; daca vii si donezi jucaria, vei face fericit un copil sarac sau un copil dintr-o casa de copii. In acelasi sens, copiii de la un centru de plasament vor confectiona felicitari/daruri de Craciun care vor fi date drept cadou celor ce
doneaza obiecte la stand.
Obiectele ramase dupa ultima zi de Freecycle din cadrul Targului de Craciun de la Sibiu (19 dec.) vor fi donate copiilor din centrul de plasament care a confectionat felicitarile/darurile de Craciun.
Copiii participanti la schimburi/donatii vor primi un bonus/un mic cadou simbolic.

Tot la acest targ, vor fi prezenti si cei de la Animal Life care vor oferi spre adoptie caini fara stapan. (Apropos, pentru cei interesati sa adopte un pui de caine, mai am si eu cativa. Detalii si poze aici si aici).

Sper sa ne vedem macar la unul dintre cele doua standuri.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.