Două recomandări de la Sighii


Prima:
Miss Crăciuniţa 2012. Ştiţi că am pus aici şi anul trecut poze de la Miss Crăciuniţa, o să pun probabil şi anul ăsta (dacă se cere :)). Până atunci, vineri, 21 dec., începând cu ora 23:00, fetele vor defila în club Residence din Sibiu pentru a deveni aleasa moşului. Fete, muzică… şi invitaţi speciali Legalize & Element.
Toate detaliile le găsiţi AICI.

Doi: bloggerii din Mediaş au pus-o de-o susţinere Tudor Turcu la X-Factor România. Vor să demonstreze că şi blogosfera dintr-un oraş de provincie de 44.000 de locuitori poate să mişte munţii din loc şi să facă imposibilul aşa că au început o campanie online (şi offline, pentru că au închiriat billboard-uri pe care au pus afişe de susţinere pentru Tudor Turcu). Fiind vorba da Mediaş şi online şi pentru că în urmă cu vreo două săptămâni am văzut câteva tablouri geniale pictate de Tudor (da, se pare că este un geniu cu mii de talente de necontestat), vă spun şi eu:

Votaţi Tudor Turcu cu un SMS la 1313 cu textul Turcu.

Duminică este finala. Sper că putem fi mândri nu doar de el ci şi de noi.


2 comentarii la „Două recomandări de la Sighii”

  1. Chiar cred că el este cel mai complet, dar probabil că va câştiga Ioana Anuţa, se cam vede cât este de apreciată de public, are şi aia de toate, cu ceva în plus faţă de Tudor :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.