Dracula Park în Brazilia

Postat in: 07/02/2012

Cât de naiv am fost să cred în 2001 că poate naşte o investiţie frumuşică în România. Mirajul Dracula Park a prostit 14.000 de creiere şi uite că acuma, după 11 ani, parcul tematic al lui Dracula nu există încă. Eu nu am ajuns să cumpăr acţiuni, copil speriat fiind pe vremea aia, dar cu toate astea mă simt un fraier că m-am putut gândi măcar pentru câteva minute că aş putea să fac o investiţie cu banii ce-i aveam atunci la puşculiţă, alături de Dan Matei Agathon, Adrian Năstase, Coca-Cola şi Brau Union.

România, mama Dracula, nu este în stare să facă un amărât de parc de distracţii tematic, asta în timp ce există zeci de astfel de parcuri Dracula Land deschise în toată lumea, unul chiar şi în Porto Seguro, Brazilia. Iar noi… intraţi doar pe www.draculapark.ro să vedeţi în ce stadiu suntem.


3 Responses to “Dracula Park în Brazilia”

  1. Vlad Răspunde

    Stadiul in care suntem? Uite asta e: „Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.”

    Foarte misto, bine ca la altii se poate :D. Si eu am crezut ca se va face ceva pe bune atunci cu dracula park…praf in ochi 😀

  2. silviu Răspunde

    Nu sunt fan Dracula insa este pacat ca nu stim sa profitam.In general strainii nu prea stiu nimic despre Romania dar despre Dracula au auzit toti.Oricum nu sunt sigur ca am fi in stare sa facem un parc „profesionist” precum Disneyland.Decat 3 baraci pe care sa scrie Dracula si Transilvania mai bine fara.Dar totusi…ar fi putut fi ceva.

Nu-ti fie frica! Comenteaza: