Drumul, masa şi casa la Cluj Brands Tour


Best Western Plus – Fusion Hotel

Întotdeauna masa şi casa sunt la fel de importante în viaţă ca restul lucrurilor. De fapt, dacă stau să mă gândesc puţin mai bine, s-ar putea să fie chiar mai importante, pentru că fără masă bună îţi chiorăie maţele, te simţi rău şi slăbit iar fără un somn bun nu eşti bun de nimic. Unde vreau să ajung de fapt… simţeam zilele ce tocmai au trecut că trebuie să adresez nişte mulţumiri speciale celor de la Best Western Plus – Fusion Hotel, asta pentru că sunt îndrăgostit de hotelul lor. Este atât de pe gustul meu amenajat la interior hotelul ăsta încât tind să cred că e cel mai mişto hotel la care am stat vreodată în România şi probabil şi în afara ei. Se bate la scor strâns cu un alt hotel de 4 stele de pe undeva de prin Spania doar că cel de la Cluj e ceva mai practic şi mai intim. Deci are un plus mare.

Ca s-o scurtez cumva, o spun direct – şi de data asta  m-am simţit excelent la hotelul bloggerilor din Cluj, cu ocazia Cluj Brands Tour, vă mulţumesc pentru tot.

Autonom rent a car

Autonom a fost pentru a doua oară partener al unui proiect mare cu bloggeri şi la fel de săritori şi drăguţi au fost şi acum. Mai mult, au trimis o echipă specială care a stat zi şi noapte cu noi, ne-a filmat şi ne-a ajutat, echipa fiind formată din bloggeriţa Autonom şi un cameraman. Şi de data asta am primit în faţa casei acelaşi Opel Insignia alb la volanul căruia m-am simţit fenomenal, de data asta şi la drum lung. Fără să stau deloc pe gânduri, pot spune cu mâna pe inimă că cei de la Autonom rent a car sunt profesionişti în adevăratul sens al cuvântului. Şi lor le mulţumesc pentru că fără ei probabil mergeam cu trenul la Cluj 🙂

Cluj Brands Tour este un eveniment organizat cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca. Sponsorii oficiali ai evenimentului sunt: Banca TransilvaniaNapolactVitacomFarmecJolidonUrsus şi Trilulilu, iar ca parteneri îi avem pe: Best Western Plus Fusion HotelAutonomLudwig Bavarian BierhausStarbucks şi Webfactor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.