E greu să fi prost?


Hai să nu ne mai tot dăm cu părerea, aştept măcar un prost să ne spună şi nouă dacă e greu să fi prost. Din câte am văzut eu, proştii sunt liniştiţi rău şi faptul că nu-şi fac griji niciodată de nimic (eventual doar să nu uite să respire) le oferă în creieraş o lume senină şi plăcută în jurul lor.
Totuşi, proştilor, spuneţi-ne şi nouă dacă e greu să fi prost sau e doar liniştitor.

Vă mulţumesc.


7 comentarii la „E greu să fi prost?”

 1. Pai te uiti in jur si observi ca nu e greu deloc. Cred ca peste 50% din populatia Romaniei reuseste acest lucru zilnic si cu brio. Ii felicitam si le dorim sa doara! Incercam si sa nu ne lasam inghititi de prostia lor, cu toate ca, dupa cum se pare, aderarea la prostia colectiva a rumanilor ar fi salvarea noastra de griji si probleme. Falsa salvare, dar mai ieftina ca drogu’. Macar scapam de stress.

 2. 50%? Cu totii suntem prea prosti, oricine e prea prost raportat la ceva, chiar si in cel mai extrem caz in care acel ceva nu exista inca. Prostia se manifesta in multe feluri: orgoliu, compasiune, frica ,disperare, stress, implicare, relaxare, indiferentza, ura, iubire, multumire, nemultumire, mila, arogantza, „spirit constructiv”, etc. Orice forma ar avea prostia, cu totii suntem mult prea prosti.

  Daca-i greu sau usor sa fii prost, depinde de forma de prostie, da e foarte greu si pentru cine nu-si da seama. In schimb, de la societatea asta bolnava (de la „liderii” ei, nu de la oameni), poti sa te astepti si sa arda oamnii pe rug in cazu in care’s prea neprosti. Deci, poate-i greu oricum 🙂 .

 3. Poate ca (deocamdata, cel putin), lumea asta nici n-ar putea sa existe fara suficienta prostie, da’ nivelu prezent de prostie e prea exagerat si nonnecesar. Si-n romania-i mult mult mai bine decat in foarte multe alte locuri.

 4. Maine esti mai destept ca azi. Asta e o mostra de adinca gindire. Deci: nu numai ca suntem toti „mai prosti” ca altii (in spatiu)dar suntem…. si ca noi (in timp).
  Daca n-ati inteles ce-am vrut sa spun…….va incadrati perfect.
  Cu stima,
  R.S.

 5. Pai sa va dau un exemplu de prostime chiar din titlu ( restul articolului nu merita citit ): „sa fi prost”. Toti ratatii analfabeti care se cred inteligenti au azi blog si fac multi bani din AdSense si cacaturile astea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.