E oficial. Nu mai există fashion week-uri.


Aşa cum ziceam zilele trecute, e un dezastru total tot ce a însemnat a vrut să însemne fashion week-urile anul ăsta. Doar în noiembrie erau programate 3 festivaluri de modă la Cluj şi Sibiu, auto-intitulate cele mai mari şi mai tari, dar niciunul nu s-a mai ţinut… acum am confirmarea că şi Sibiu Fashion Week (organizat de Cătălin Botezatu) se amână până anul viitor. Era de aşteptat având în vedere că acum o lună ei nu aveau designeri care să-şi prezinte colecţiile la Sibiu.

Pe lângă amânatul Sibiu Fashion Week (ediţia ±0,00) a fost amânat şi Festivalul National de Moda si Lifestyle (tot ediţia ±0,00 … că ar fi trebuit să fie prima ediţie) iar Cluj Fashion Week a fost un dezastru de neimaginat. Prima zi de prezentări a început cu stângul (evident, cu o amânare) iar pe seară colecţiile designerilor străini a anunţat fiasco-ul, modelele defilând fără încălţări după câteva ore de întârziere în care s-au fardat şi coafat în văzul tuturor spectatorilor (vreo 50 doar). De a doua zi de prezentări au fost doar amânări peste amânări până când designerii au fost daţi afară din hotelurile unde au fost cazaţi şi lăsaţi de izbelişte pe străzi. Ce a urmat… bine-înţeles că fără designeri nu există prezentări de modă. Eşec total!


3 comentarii la „E oficial. Nu mai există fashion week-uri.”

  1. ??? hmmm.. am tot citit pe aici faza asta cu Bote si nu inteleg, eu particip la sfw ca debutant dar nu stiu sa aibe bote vreo legatura… adica nah, eu am vb cu organizatoarea, sau posibil sa fie pus altcineva la inaintare! Desi bote am inteles ca nici nu prezinta la sfw… wai cate incuraturi! nu inteleg ce se intampla cu evenimentele astea, astept cu nerabdare sfw si sa vad ce mai fac cei de la cluj la anul!

  2. @Alex
    nu stiu ce sa spun de Botezatu. Pana acum organizatoarea (care s-a schimbat de cand a inceput ideea SFW) spunea ca ultimul cuvant il are Bote, ptr ca sub umbrela lui se organizeaza de fapt. Acum spune ca nu mai e asa… ramane de vazut daca si in ce formula se va mai face Sibiu Fashion Week.

  3. Ideea evenimentului a fost a lui Botezatu in 2009, de altfel, site-ul http://www.sibiufashionweek.ro este inregistrat pe numele agentiei MRA detinuta de prietenul sau Liviu, iar cel de anul acesta http://www.sibiufashionweek.com este pe numele firmei d-nei Cristina care se ocupa de eveniment. Din ce stiu de la ea, a existat la un mom dat o ruptura de Botezatu iar ulterior a dorit colaborarea cu Galatescu care nu s-a concretizat pt ca a vrut sa evite un nou scandal gen cfw. Chiar ieri am vb cu ea si am inteles ca nu doreste sa existe co-organizatori pt ca lucrurile sa fie cat mai clare. Eu am avut cateva creatii la bucharest fashion week si este totul atat de comercial acolo incat nu stiu cum nu vede lumea mizeria care se intampla. Mai bine mor de foame decat sa mai merg la asa ceva!
    legat de ce ai raspuns la celalalt post al meu, eu cred ca poate sa-si revina cfw-ul daca va fi preluat de niste oameni dedicati! si mai cred foarte mult in acest sfw care va fi 5 zile!
    sa auzim numai de bine;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.