e-on Gaz Distribuţie Sud inventează facturi restante?


De luni bune plătesc toate facturile prin online banking. Fiţe, mi-e lene să stau la ghişeu. Şi plătesc la virgură orice factură îmi vin acasă. Nu întreb de ce şi pentru ce, pur şi simplu le plătesc.

Şi totuşi, tocmai ce am primit o notificare de plată şi punere în întârziere de la e-on Gaz. Factura (spun ei) e neplătită din iunie 2010 şi reprezintă contravaloarea serviciilor de revizie şi verificări.

Una la mână, de ce restanţa asta apare după 6 luni de la emiterea facturii? Până acum nu mi s-a spus niciodată de ea deci, teoretic, nu exista.

Doi la mână, de ce trebuie să plătesc eu servicii de revizii şi verificări? Ce-ar fi să îmi ia şi Romtelecom bani că se urcă angajaţii pe stâlpul din faţa casei sau alimentara din colţ că li s-a ars becul şi trebuie să-l schimbe?


6 comentarii la „e-on Gaz Distribuţie Sud inventează facturi restante?”

  1. mai luau si aia de la RDS taxa de mentenanta de 5 lei pana au primit cateva amenzi si apoi au schimbat denumirea taxei sau au inclus-o in abonament, ceva de genu.

  2. @marius
    da, e adevarat. si la cetelem au bagat cateva luni o taxa de genul asta, tot pana si-au luat amenda. deci solutia e OPC? 😀
    chestia e ca astia de la gaz pot spune ca ti-au verificat instalatia ca parca sunt obligati o data pe an s-o faca.

  3. Exact la fel am primit si eu. Daca as fi pensionar zilnic m.as duce la sediul lor sa ma cert. Am fost doar o data pentru ceva si e buluc de lume cu reclamatii, nereguli, si de unii care se plictisesc si merg acolo sa intrebe de ce iarna platesc mai mult gazul ?

  4. o da, same here. a aparut tot acum, dupa vreo 6-7 luni, tot factura de gaz. vreo 20 de lei. deci ma duc sa ma cert.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.