[edit] Trendul în modă 2010


Doar mie mi se pare ceva ciudat? Mi-a tot spus Diana că anul ăsta în vestimentaţia feminină sunt în trend pantofii de bărbaţi şi femeia e obligatoriu masculinizată. Numărul bărbaţilor metrosexuali am văzut că s-a înmulţit în ultimii ani, îmbrăcaţi cu hăinuţe mai roz decât pitzi din colţ, dar anul ăsta se poartă foarte mult fusta la bărbaţi.

[edit] M-a sunat Diana şi mi-a ţinut un curs de 15 minute despre vestimentaţia androgină (cică aşa i zice la asta). A analizat fiecare vestimentaţie din poze şi m-a atenţionat totodată că anul ăsta nu se mai poartă ciorapi la pantofi. Doar femeile mai poartă ciorapi dar de bărbaţi şi la sandale. 🙂

imagini


6 comentarii la „[edit] Trendul în modă 2010”

 1. Eu cred ca vede toata lumea cat de nashpa arata toate hainele alea. Stiti de ce arata asa de extrem de nashpa?
  Pentru ca: hainele traditionale caracteristice diverselor categorii (nu ma refer doar la sexe), au muuuulte elemente evident nashpa in functie de categorie. E o prostie sa iei toate elementele nashpa si sa le adaugi peste tot, in loc sa elimini elementele nashpa de peste tot. Da' eu am urat traditia dintotdeauna.

  Cu alte cuvine: Lasa dracu chestia asta cu haine feminine, masculine, androgine, copii, biznis, casual, etc! Baga haine cat mai faine indiferent de orice si gata! Chiar e nevoie de forma, denumiri si compartimentari?

  Poate ca ar fi mai bun exhibitionismu cum scrie Alexandru'. Problema e ca la cum arata marea majoritate a oamenilor, ai vomita incontinu daca te-ai uita pe strada. Fetele de vreo 13ani mi-ar place sa le vad in sanii goi pe strada, da daca s-ar dezbraca si altii, nu as mai iesi pe strada niciodata.

 2. Cum ar fi daca absolut toata lumea s-ar imbraca in tricouri largi complet albe, blugi (orice blugi vrea fiecare) si adidasi (orice adidasi vrea fiecare)? E doar un exemplu de exercitiu vizual. Mie mi-ar place foarte foarte mult sa fie lucrurile asa.

 3. pai orice blugi si orice adidasi… blugii pot fi mai jerpeliti sau dianaia de 3000 de euro ca a lu' otil. adidasii la fel…

 4. exact!!! Sa existe si varietate, sa existe si blugi jerpeliti, si de calitate, si ieftini. Cui ii plac uniformele? Deci sa fie culori, combinatii, modele cat mai diverse, doar tricourile sa fie la fel. Imi imaginam si eu. Si nu stiu exact de ce (sa zicem) da' ideea mi se pare foarte interesanta.

 5. Chestie e ca varietatea sa depinda doar de gusturile purtatorului, nu sa depinda de ce este adecvat in functie de situatie sau alte circumstantze. Deci sa nu existe haine care sa fie caracteristice vreunei categorii umane sau alteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.