Ei cu ei. Noi singuri. Bataia lor de joc.


Pentru ce s-a votat in tara asta? Romanii ce mai credeau ca votul lor conteaza au fost si au ales oamenii ce vroiau sa-i reprezinte in Parlament. Ei bine, romanii ce mai credeau in dreptul constitutional de a alege sunt calcati in picioare. Chiar de cei carora le-au acordat votul. Dupa ce ca in Parlament au intrat cu totul alti oameni decat cei alesi de romani, doctrinele politice au disparut, dusmanii si-au dat mana pentru imbogatire placuta.

Ar trebui sa ne aducem cu totii aminte de campania murdara de acum patru ani dintre PD si PSD. Ar trebui sa ne aducem cu totii aminte de campania murdara dinaintea alegerilor Parlamentare, cand PD-L ataca PSD pentru furtul din ultimii ani, cand PSD ataca PD-L pentru cacatul din ultimul timp. Toate astea s-au uitat imediat ce si-au dat seama ca impreuna pot fi o mana de fier in furat bani, in batjocorirea poporului roman. Si-au dat mana, s-au pupat cu limba si fac „prostii” in acelasi pat. Inaintea alegerilor parlamentare am auzit pe multi cum ca „nici un candidat nu-i excita”, acum imi dau seama la ce se refereau. Dar cred ca daca puteau sa-si inchipuie de violul in grup al PD-L+PSD-istilor ce-l practica acum asupra romanilor, li se facea scarba instantaneu. Se stie ca in Romania intotdeuna s-a votat impotriva cuiva, nu pentru un om/partid anume. Toti cei ce au votat cu PD-L sunt scarbiti de PSD iar celor ce au votat cu PSD le este greata de Basescu, adica de PD-L.

De la prima retragere a lui Draga Stolo (curva politica ce le-a tras-o si PSD-istilor si PNL-istilor si PD-istilor) am fost scarbit de jocul polititc si de mintea fara scrupule a marinarului din carma tarii. Mi-e greu sa cred ca majoritatea oamenilor au crezut in actoria lui Basescu, penibila de altfel. Din pacate, se pare ca toti au crezut chiar si jocul prin care Basescu a castigat alegerile in fata lui Nastase, doar dupa al doilea tur, doar dupa ce a strigat in gura mare ca este furat de PSD-isti. A strigat si a facut atata circ incat, cu ajutorul revolutiei portocalii ucrainiene, toata presa internationala i-a dat crezare cum ca el este salvatorul, supereroul, batman-ul romanilor.
Ei bine, a reusit doar sa destrame un partid (PNL), atragand catre el destui reprezentanti national-liberali. Doar atat. Pe cat facem pariu ca acelasi lucru se va intampla si cu PSD in scurt timp? Puterea marinarului de a distruge, dorinta de a-si atrage adepti este mai mare decat orice altceva. Chiar el a declarat ca isi vede visul cu ochii – cel mai puternic guvern. Treaba lui. Dar cu mine (romanul) ce ai ma? Ma calci in picioare. De ce?

Porcii ce ne reprezinta au uitat de promisiuni. Prostii din tara asta trec din nou cu vederea minciunile politicienilor, repetate la nesfarsit de 90 de ani incoace.
Va mai aduceti aminte cum Emil Boc, actualul premier marioneta a tarii ataca cu vehementa pe la toate televiziunile si in toate ziarelele cum ca Tariceanu si ai lui mint cu nerusinare, ca de fapt sunt destui bani pentru marirea salariilor profesorilor? Emil Boc a acuzat Guvernul Tariceanu de „ipocrizie” si l-a somat sa aplice legea de majorare a salariilor profesorilor, votata deja de Parlament si promulgata, la acea data, de presedinte. Eh, asta a fost in campanie electorala. Cum s-a vazut intr-un fotoliu cald, a uitat. Si el. Din nou. Si noi de minciunile lor. Intotdeauna. Acum cere „un ragaz” pentru marirea salariilor. Instantaneu nu mai sunt bani.

LEHÁMITE s. v. aversiune, dezgust, greaţă, îngreţoşare, oroare, plictiseală, repulsie, scârbă, silă, urât.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.