Emil Cioran, cel mai mare sibian


Am început 2 oameni (eu cu Răzvan) şi am ajuns să lucrăm voluntar peste 80. Toţi cu un singur scop – 10 Mari Sibieni.

Astăzi de la ora 20:00 puteţi urmări pe Eveniment TV Sibiu Gala 10 Mari Sibieni, gală filmată ieri la Biblioteca Astra. Am avut invitaţi oameni implicaţi în proiect, deveniţi apropiaţi nouă şi simpli susţinători ce au vrut să afle live cine este cel mai mare sibian din istorie.

Voturile au fost iarăşi multe, 10114, deci un total de 26551 calculând şi voturile din prima etapă. Enorm de mult, repet, pentru că eu nu credeam realizabile cele 5000 de voturi propuse ca target de Răzvan la începutul campaniei. 10 Mari Sibieni mi-a demonstrat că şi cultura poate atrage iar faptul că cei de la Wikipedia ne-au cerut acordul să preia informaţii de pe blogurile noastre, pentru a le publica pe cea mai mare enciclopedie online, demonstrează că nevoia de informaţie pe Internet este foarte mare. De fapt, ăsta a fost şi scopul declarat al campaniei – de a-i face cunoscuţi pe toţi cei 215 mari sibieni.

Campania 10 Mari Sibieni s-a terminat cu o recunoaştere a impactului asupra cetăţenilor sibiului, cu o seară înainte de a afla rezultatele finale ale votului am primit din partea Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport şi a asociaţiei Color, premiul cel mare pentru „Campanii de mobilizare în comunitate – pentru contribuţia la dezvoltarea voluntariatului în 2010, în Sibiu„. Premiul nu a fost luat foarte simplu, campania noastră a trebuit să se lupte cu megaproiectul „Let’s do it Romania!”. Faptul că am câştigat ne demonstrează că munca noastră voluntară din ultimele 8 luni nu a fost degeaba.

Cu toate astea, nu punem punct aici. Proiectul Mari Sibieni continuă şi în anul 2011 şi, de ce nu, mulţi ani de acum înainte. Odată cu lansarea site-ului www.marisibieni.ro lansăm şi viitoarele proiecte ce vor fi toate organizate sub umbrela 10 Mari Sibieni. Detalii vă voi da la momentul oportun.

Pe lângă scopul de a informa sibienii cu privire la marile personalităţi ale oraşului, pe parcursul acestor ultime 6 luni de campanie am legat prietenii noi şi proiecte şi mai îndrăzneţe. Unul dintre ele îl voi anunţa chiar mâine aici pe blog, deci nu e timp de tras aer în piept că sărim direct în alte şi alte proiecte, tot cu scopul de a ajuta voluntar sibienii în special şi românii/România în general.

Mulţumesc şi pe această cale tuturor celor implicaţi în campania 10 Mari Sibieni, susţinătorilor şi celor care au votat. Doar două persoane nu puteau realiza ceea ce a însemnat timp de şase luni 10 Mari Sibieni.

foto.
video.


4 comentarii la „Emil Cioran, cel mai mare sibian”

  1. Doar doua persoane nu puteau realiza, dar fara alea doua persoane 10 Mari Sibieni nu ar fi existat deloc 🙂 Asa ca, felicitarile pe care le primiti sunt bine meritate 😉

  2. F multe felicitari, un proiect f fain si necesar zic eu, asa ne-am mai adus aminte ca mai exista si altceva decat DJ si MTV….ne-am amintit ca, cultura e ceva vital….FELICITARIIIIIIII

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.