Ce e de făcut în Sibiu? Escape secret rooms.

Postat in: 04/06/2014

Escape Room-ul despre care am scris mai jos nu mai există la Sibiu. În schimb, a apărut un altul foarte fain, cu 3 camere diferite. Check it out: www.xcaperoomsibiu.ro sau pe Facebook.

Dacă v-aţi săturat de ieşit la terase în Piaţa Mică sau de mers la biliard ori la teatru, vă recomand să mergeţi cel puţin o dată să vă jucaţi de-a evadatorii 🙂

Aseară mi-am luat fratele şi verişorii şi ne-am lăsat voluntar capturaţi într-o pivniţă întunecată. Am primit o lanternă şi multă adrenalină. În 60 de minute am fost nevoiţi să găsim tot felul de indicii, chei şi combinaţii de cifre la lacăte pentru a putea evada. Pe parcurs ce minutele se scurg, adrenalina creşte şi căutarea devine disperare. Puzzle-uri, hărţi, lacăte, sertare, combinaţii şi indicii… cu asta am rămas în minte după experinţa de aseară. Mai mult nu pot spune pentru că v-aş uşura mult prea mult munca şi v-aş răpi din senzaţia de bucurie din momentul eliberării. Cert e că noi am reuşit să scriem un scenariu demn de un film american… am reuşit să evadăm în minutul 58, atunci când deja simţeam pe cerul gurii gustul înfrângerii. Dar am reuşit, asta-i important 😛

Jocul Escape secret rooms se poate juca în Sibiu, pe str. 9 Mai nr. 28 – este nevoie de programare în prealabil. Pe site-ul www.escapesb.ro găsiţi detaliile. Merită!

Cam aşa arată spaţiul aranjat acum… eu unul abia aştept să schimbe jocul pentru a mai merge o dată 🙂

Escape secret rooms_01
Escape secret rooms_02


3 Responses to “Ce e de făcut în Sibiu? Escape secret rooms.”

  1. Daniel Puscas Răspunde

    suna bine, dar nu am inteles nici de pe site, cati oameni pot juca in aceeasi camera, deodata? (ca sa aibe si rost, nu cati incap)

Nu-ti fie frica! Comenteaza: