Eu cu prezervarea patrimoniului, presa cu afacerile printului Charles


Aveam de gand sa ma laud cu protocolul semnat ieri si cu ce vom face noi pe viitor si cu cat de importanta este alaturarea mai multor asociatii pentru aceeasi cauza si mai aveam de gand sa spun ca nu tin minte vreun protocol de colaborare semnat pana acum intre 26(!) de asociatii din Sibiu ce isi vor uni fortele pentru salvarea si pastrarea patrimoniului cultural si istoric din Transilvania (in special din mediul rural), mai puteam sa spun ca la conferinta unde am semnat ieri protocolul au aparut reprezentanti ale unor institutii importante si primarii ceea ce ofera semne bune in vederea indeplinirii scopului protocolului.

Dar nu are rost sa spun nimic din toate astea pentru ca nu e de interes se pare. Mai degraba scriu si eu despre afacerile cu livada de meri de la Malancrav ale printului Charles ca doar e de mare interes public ca a dat anul trecut 32.000 de litri de suc de mere. Sau poate public in exclusivitate ca poate sigur printul Charles va vizita Romania anul asta.

Toata presa locala si nationala a scris articole copy-paste despre semnarea protocolului a 26 de asociatii ce urmaresc conservarea ptrimoniului cultural si promovarea dezvoltarii orice e legat de Printul Charles. Bravo ma!

Asa ca fac si eu acelasi lucru. Pentru trafic.


3 comentarii la „Eu cu prezervarea patrimoniului, presa cu afacerile printului Charles”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.