Eu mizez pe Instagram.


Aşa cum am mai spus, Instagramul este probabil cea mai curată reţea de socializare în momentul ăsta. Facebook-ul e plin de frustraţi, Twitter a murit… pe Instagram deocamdată văd doar lucruri faine şi poze optimiste.
Puteţi să îmi daţi şi mie follow pe Instagram… AICI

Tocmai de asta, recomandarea lui Victor Kapra de a implica Instagramul în lansări de produse şi campanii comerciale, este una binevenită. Asta în condiţiile în care Instagramerii ştiu care e limita de suportabilitate a urmăritorilor şi nu se vor transforma într-unii care trebuie să bifeze un anumit număr de poze publicate cu produsul X. Sper să înţeleagă în sfârşit şi companiile că trebuie urmărită calitatea, nu cantitatea. Că despre asta este vorba pe Instagram.

Eu, unul, am mizat pe Instagram odată cu lansarea site-ului www.mysibiu.eu şi, deocamdată, sunt extrem de mulţumit de fotografiile ce apar aici şi de noua viziune de a vedea unele locuri din Sibiu pe care eu le ştiu în felul meu. Makavelis şi Anne Marie au îndrăznit şi ei cu un eveniment dedicat exclusiv instagramerilor şi le-a ieşit foarte bine.

În 2012 am mizat pe vloggeri (vezi Doza de Haş) şi imediat după aia a explodat „piaţa” vlogurilor inclusiv la tv (exemplu). Acum mizez pe Instagram… sunt curios câţi urmează să facă acelaşi lucru.

Pozele de mai sus sunt realizate la Instameet-ul din weekend de la Sibiu.


3 comentarii la „Eu mizez pe Instagram.”

  1. într-adevăr Instagramul este bestial. În ciuda acestui lucru, mă cam îndoiesc că o să rămână curat. Încă nu știe „prostimea” de Instagram; acum e în plină desfășurare Facebook-ul;

    Poate, asemenea rețelei Linkedin, o să rămână și Instagramul, o rețea curată, fără proști, pițipoance și alți grobieni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.