Facebook vs. Yahoo Mail & Messenger


Nu-mi place ce a devenit Facebook. Înainte primeam mailuri şi conversam pe messenger. De la un timp primesc mesaje pe Facebook, sunt invitat la evenimente pe Facebook şi, ce urăsc cel mai mult, chat-uiesc pe Facebook.

Ba mai mult, oamenii din presă îmi scriu tot… pe Facebook, companiile îşi doresc Like-ul meu şi mi se cere să salvez vieţi pe Facebook.

E-mailul şi Messengerul nu vreau să moară!


6 comentarii la „Facebook vs. Yahoo Mail & Messenger”

 1. nu o sa moara don’t worry, prostiile astea de retzele sociale, vin si trec, messul si mailul o sa supravietuiasca oricum si vor ramane in voga

 2. Messengerul pierde teren in fata Skype, mai ales in firme. Chat-ul din Facebook, simplu, dezactiveaza-l. Asa nici nu te mai vede lumea cand esti online pe Fb si cand nu.

  Mesajele de pe Fb, asta este, sunt un fel de mail. Cred ca va trebui sa te obisnuiesti cu ele. 🙂

  Spre deosebire de Vlad, eu cred ca Facebook nu va disparea asa cum au disparut alte retele sociale. Sau va fi inlocuit de altceva, si mai complex, caz in care problema ta tot nu e solutionata.

 3. De disparut nu a disparut nici hi5u doar ca e o varza in comparatie cu facebuc-ul…cei care au pus bazele facebookului au avut de invatat de pe urma retelelor sociale mai vechi la fel cum urmatoarea retea sociala de anvergura va avea de invatat de pe urma facebook-ului. Pentru aia tot nu imi fac griji pentru mail si messenger…intr-adevar skypeul este optimizat pentru live chat si webcam, dar nici yahoo mess-ul nu as zice ca o duce prea rau, daca ati incercat vreodata optiunea „live call” veti observa ca puteti sa vedeti persoana cu care vorbiti aproape in timp real 😀
  Astfel raman la parerea de dinainte, yahoo messenger si mail nu vor disparea si nici nu vor intra in colaps, chiar daca celelalte variante de comunicare sunt din ce in ce mai competitive

 4. Mail-ul e sfant. E la baza internetului. O sa mai dureze ceva pana cand o sa apara o chestie capabila sa inlocuiasca termenul de mail. In fapt, mail-ul exista in aproape aceeasi forma din 1982. Singura modificare (care dupa parerea mea nu a fost cine stie ce) adusa pe protocolul de mail SMTP declarat in ’82 a fost adusa abia in 2008. Cum a rezistat atat o sa mai reziste inca mult si bine.
  Cat despre messenger… a devenit prea raspandit ca sa mai cada.

  So, chill…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.