Făină şi zahăr oferite gratuit


În cadrul acţiunii de distribuire a produselor alimentare care vin din partea Uniunii Europene pentru categoriile sociale defavorizate, Primăria Sibiu va distribui în următoarea perioadă zahărul şi făina către pensionarii şi şomerii care nu au ridicat până acum aceste ajutoare.

În perioada 2-4 decembrie, pensionarii cu venituri de până la 400 de lei şi şomerii care nu şi-au ridicat zahărul şi făina pot face acest lucru între orele 9 şi 16, în baza buletinului de identitate. În cazul persoanelor nedeplasabile, persoana care se prezintă în vederea ridicării va prezenta în original cartea de identitate a beneficiarului şi cartea de identitate proprie.

Acţiunea de distribuire a acestor ajutoare se desfăşoară la Magazinul Bricomat din Şoseaua Alba Iulia, fiecare dintre beneficiari primind 15 kilograme de făină şi 4 kg de zahăr.

Acţiunea de distribuirea a produselor alimentare pentru un număr total de 12287 persoane, la nivelul municipiului Sibiu este asigurată de Primăria Municipiului Sibiu, Serviciul Public de Asistenţă Socială Sibiu, Serviciul Public de Poliţie Comunitară Sibiu şi Serviciul Public Cantina Municipiului Sibiu. Până în 19 noiembrie un număr de 6207 beneficiari au ridicat cantitatea de faină şi 2625 de beneficiari au ridicat cele 4 kg de zahăr.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.