Ce? E o ruşine să speli WC-uri? :)


Am senzaţia că anul ăsta sunt responsabil cu curăţenia prin casă înaintea sărbătorilor. Nu e deloc pe placul meu că Diana mea îşi consideră noul atelier de design vestimentar ca fiind prima casă, pe mine lăsându-mă cu povara prafului din locuinţă 😛

Povestea cu fugitul de curăţenie e lungă la mine. Întotdeauna mă fofilam atunci când erau de bătut covoare sau spălat geamuri. Mă refugiam în baie (pentru că mi se părea mai mică şi, deci, mai uşor de curăţat) şi-mi petreceam câteva ore acolo spălând fiecare bucată de faianţă în parte. Acum, când m-am mutat la casa mea, fac la fel. Biroul meu îmi place să fie întotdeauna în ordine şi baia curată. De restul casei mi-e greu să mă ating 😀

Nufar Triumf

Cei de la Farmec se pare că vor să-mi uşureze munca aşa că mi-au trimis produse din gama lor de curăţenie – Nufăr şi Triumf. Ce mai puteam să zic? M-am pus la curăţat… baia.

P.S. Poţi câştiga produse de curăţenie pentru 1 an de zile dacă participi cu o poză la concursul „Românul e gospodar„. Mai multe detalii aici.


4 comentarii la „Ce? E o ruşine să speli WC-uri? :)”

  1. MERCI Alina Crancau ..am barbat gospodar anu asta inainte de Paste…:D nu poate sa zica ca nu are cu ce curata 😛 Pot sa spun cu mana pe inima ca Nufarul de geamuri e minunat, si miroase fff bineee …prima data am crezut ca e de dat pe post de parfum !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.