Feriţi-vă de Smart-ul SB 01SEU


Smart-ul roşu SB 01SEU din filmuleţul de mai jos a parcat pe diagonală lângă mine. După cum bine se vede, era loc de vreo 2 maşini juma’ acolo dar şoferiţa nu ştie ce-i aia parcare. În fine, a dat în spate, a dat în faţă, a dat iarăşi în spate, moment în care m-am întors din drum şi am început să filmez. Mişcările ei chinuitoare pentru a parca paralel cu bordura au durat vreo 2 minute, timp în care am râs puţin, mi-am scos telefonul şi am căutat o acoperire prin fusta neveste-mii. Ce mai vedeţi în filmuleţ e finalul ruşinos al unei şoferiţe cu carnet ce umblă liberă pe drumurile publice din Sibiu. A renunţat să mai facă manevre atunci când pasagerul din dreapta a observat că filmez. Şoferiţei i-au mai trebuit 50 de sec. să descopere cum se opreşte motorul.

Aş băga fără nici un regret în puşcărie toţi poliţiştii inconştient ce oferă carnete de conducere unor astfel de specimene. Copiii lor să fie cei omorâţi de Smart-uri dinastea roşii.


13 comentarii la „Feriţi-vă de Smart-ul SB 01SEU”

 1. :)))) facem o campanie cu lipire de klebere? putem s-o generalizam, nu doar pentru pilotii astia de incercari, merge si la magazine si alte localuri care lasa de dorit… stiu eu? ceva autoadezive mici (10cm diametru) pe care sa scrie SUNT DUDA sau TUDOR NU RECOMANDA :))

 2. Hehehe… in dreptul semnului ‘oprirea interzisa’. Ma rog, ca nu era singurul autovehicul. Da’ totusi…

 3. am avut si eu la un moment dat o tentativa sa lanse un site cu astfel de exemple, din pacate – dupa consultarea unui jurist – am abandonat idea. legislatia romana e cam tampita in domeniul asta, nu prea ai siguranta legislativa daca postezi numere de masini (fie poza, fie scris in text)

 4. „NU se MERITA” cine alege culoarea de fundal pentru a nu intra in conflict cu clasa politica?

 5. Regula nr. 1 pe sosele este ca daca ai masina mica niciodata nu-ti ajunge un singur loc de parcare sau o singura nanda. Regula nr. 2: fereste-te de dacii chiar daca sint nova fiindca merg cu 40 prin localitate ca sa faca coada in spatele lor si au grija sa calce linia ca nu cumva sa vezi cand vrei sa-i depasesti 🙂 Conducatorul de Dacie este unul tipic. Regula 3: cu totii am fost incepatori si cu totii facem greseli la volan cateodata iar barbati soferi sint destui in masina carora n-am curaj sa urc cand conduc ei. 😉

 6. @ Alina Jarnea
  Asta clar nu a fost greseala la volan. Saraca fata pur si simplu nu stia in ce parte sa invarta volanul pentru a merge intr-o anumita directie, e lipsita total de simtul distantei in fata, spate si laterale, statea cate 30 de secunde pana schimba viteza. Si pe deasupra mai avea si carnet… Pe bune ca ma inspaimanta astfel de soferi.

 7. De-ar fi singura … dar ai vazut ca pe la moldoveni vreo 200 de orbi parca (oricum nr. nu mai conteaza) aveau carnet de sofer si au fost prinsi la volan????

 8. Salut!M-am uitat cu atentie si nu prea vad acele manevre de care spui tu in text.Da o singura data n fata si atat,dupa care tipul din dreapta scoate capul si se uita,acela find momentul care spui ca te a vazut.

 9. Salut!M-am uitat cu atentie si nu prea vad acele manevre de care spui tu in text.Da o singura data n fata si atat,dupa care tipul din dreapta scoate capul si se uita,acela find momentul care spui ca te a vazut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.