Feriti-va de Terezian! Banda de hoti minori.


Feriti-va sa va lasati masina in Terezian, in special in zonele de case. Feriti-va sa va lasati neincuiata locuinta daca locuiti in cartierul Terezian din Sibiu.

Eu stiu de vreo 10 masini sparte in ultimele luni. Cu siguranta sunt mult mai multe. Banda este formata din minori. Doi astfel de copii au fost vazuti la furat dintr-o masina. Nu aveau mai mult de 10 ani. Politia nu face nimic pentru a-i prinde si a-i stapani.

Cel mai bine cunosc zona str. Laptariei – str. Eschil pentru ca acolo locuieste bunica mea. Prima oara mi-a fost mie sparta masina acum vreo doi ani. Anul trecut (2008) casa bunicii a fost pradata de hoti de doua ori. O data a intrat un copil chiar pe usa pe cand bunica mea era in bucatarie. Pentru a ajunge la casa ei trebuie sa treaca prin curte pe langa alte doua locuinte. A doua oara hotii au intrat pe un geam din gradina, dupa ce l-au spart. Gradina are vreo 150 de metri pana la casa. De fiecare data au fost furati bani. Niciodata politia nu a prin faptasul/faptasii desi au spus ca stiu faptul ca in zona este o banda care „initiaza” minori in furt. Copii sunt trimisi la „lucru”.

Hotii nu se sfiesc sa sparga geamul masinii pentru a fura din ea. Daca aveti Dacie le e mai simplu, deschid portierele. In toate cazurile care eu le cunosc, niciodata proprietarul nu a lipsit mai mult de 30 minute. O data hotii chiar au luat cheia de la poarta unui proprietar de masina si au incuiat-o pe dinafara pentru ca acesta sa nu poata iesi rapid din curte.

Aveti grija in cartierul Terezian. Nu va lasati masinile parcate pe stradute! Incuiati-va casa chiar si atunci cand sunteti acolo! Furturile se intensifica pe zi ce trece. Politia nu face nimic.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.