fetelor, vreau iubire peste 18 cm.ce sa fac?
October 23rd, 2006

fetelor, nu mai suport! am si eu o problema! avand in vedere ca am facut volei la viata mea, sunt destul de inalta (1.79). si de aici incepe totul! faptul ca am picioarele lungi, plus bustul destul de generos (94), ma fac sa imi fie scarba sa merg pe strada. toti piticii de 1.70 se dau la mine!

la un moment dat, eram intr-un magazin, si un tip care imi venea pana la sani, s-a frecat de mine. n-am suportat si i-am tras o palma peste fatza. shi mai zic ei ca sunt barbati! a cazut ca placinta pe jos! dupa aia, tot mie mi-au iesit vorbe, ca nu asa se comporta o domnishoara, ca e dizgratios sa vezi o fata batandu-se, si altele asemenea. pai eu ce ar trebui sa fac? sa las toti libidinosii sa se frece de mine? shtiu ca i-am dat o serva peste fata, si eu eram buna la serve, dar asta nu inseamna ca e vina mea!

si mai e ceva ce nu pricep la barbatii astia! dupa ce ca shtiu ca o au mica, de ce se mai dau la mine? m-am saturat de toti prostii cu putze mici! de ce isi imagineaza ei ca la inaltimea mea o am stramta? sunt perfect echilibrata! acum doua zile, am crezut ca am gasit in sfarsit barbatul pentru mine! Era si inalt, si dragutz…dar si asta o avea mica!

fetelor, spuneti-mi si mie, unde pot sa gasesc si eu un tip inalt, frumos si peste 18 cm, ca m-am saturat sa traiesc fara iubire?!!?!!

> am dat si eu o cautare pe net dupa ladyfest sa vad daca anul asta s-a mai organizat festivalul in romania sau daca mai fac ceva actiuni in numele creativitatii femeilor. in schimb am dat peste textul de mai sus. nu pun linkul aici pentru ca nu merita. totusi, despre ladyfestul adevarat gasiti aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.