Filmul de sâmbătă seara: Ted


Am auzit pe mulţi făcând recomandări de filme bune, printre ele aflându-se şi Ted (2012). Cu o medie de 8.3 pe Cinemagia, mă aşteptam la un film într-adevăr nostim şi „de văzut” dar nu e chiar o capodoperă.

În copilărie, John Bennett (Mark Wahlberg) îşi doreşte de Crăciun ca ursuleţul lui de pluş să prindă viaţă. Ce să vezi, a doua zi ursul vorbeşte, mănâncă şi se joacă cu John. La 35 de ani însă, Teddy bear îl ţine captiv în imaturitate şi riscă să-şi piardă prietena din cauza asta. Povestea nu e chiar rea dar filmul nu e nicidecum unul de văzut şi de copii.

Ursuleţul de pluş Ted este un necioplit care se drogează cât e ziua de lungă, trage chefuri cu prostituate şi înjură în ultimul hal. Dacă vă plac comediile porcoase şi cu înjurături, e filmul vostru. Dacă nu vă amuză un ursuleţ de pluş ce le-o trage colegelor de serviciu, ar fi o idee bună să vă găsiţi altceva de făcut.


2 comentarii la „Filmul de sâmbătă seara: Ted”

  1. Mi s-a parut destul de ok filmul, nu ca as fi ras in hohote dar e mai reusit decat multe alte „comedii” la care nici macar n-am schitat un zambet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.