Filmul de sâmbătă seara: The Woman in Black


The Woman in Black (2012) este un film de văzut într-o noapte ploioasă cu fulgere grele ce trec prin sticla ferestrei, aşa cum l-am văzut eu. Este un horror cu nuanţe dramatice ce pare plictisitor la început. Puţinele scene în care tresari de pe fotoliu te scot însă din starea asta.

Este vorba despre un avocat ce e nevoit să meargă într-un sat izolat pentru a rezolva o moştenire. Acolo descoperă copii ţinuţi închişi în case de către părinţii lor pentru a-i proteja de spiritele femeii în negru. Trecând peste ostilitatea localnicilor, avocatul nostru încearcă să descopere de ce femeia în negru doreşte moartea tuturor copiilor din sat, riscând astfel ca următoarea victimă să fie propriul fiu.

Jumătate din film eşti ţinut cu sufletul la gură, fiind destul de bine realizat iar finalul e reuşit. În căutarea unui horror de clasă, puteţi să vedeţi liniştiţi The Woman in Black. Spun „liniştiţi” pentru că Arthur Kipps este un personaj principal cât se poate de nesperiecios deci îţi va induce mai degrabă starea de relaxare decât cea de frică.


5 comentarii la „Filmul de sâmbătă seara: The Woman in Black”

  1. trailerul nu arata ca ar fi cine stie ce film si oricum nu vad cat de interesant ar putea fi un film cu Heri Potera asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.