Filmuleţul cu Băsescu când bate un copil


Nu ar trebui să scriu de asta dar profit şi eu să primesc câţiva vizitatori în plus cu ajutorul lui Băsescu care bate un copil în 2004, în văzul tuturor. Filmuleţul cu Băsescu bătând un copil sigur l-aţi văzut de un milion de ori până acum aşa că nu-l mai pun şi eu aici.

Nu sunt specialist (şi repet, părerea mea nu contează) aşa că nu mă bag în detalii tehnice cum că filmuleţul cu Băsescu care bate un copil este real sau este trucat. Sunt motive să crezi şi una şi alta. Totuşi, trei reacţii aş sublinia şi eu (două din 2004 şi una de acum):

1. Reacţia bărbatului în negru de lângă scenă ce stă exact lângă Băsescu când loveşte copilul. Priviţi atenţi ce şocat este, cum se uită ba la Băsescu, ba la copil. Nici el nu ştie ce să mai creadă.

2. Copilul râde. Normal că râde dacă a vrut să-l enerveze pe Băsescu înainte să-l lovească cu pumnul. Orice copil este în extaz atunci când vrea să enerveze pe cineva şi reuşeşte.

3. Atunci când s-a văzut în faţa întrebărilor „Aţi lovit copilul?” şi „Este un trucaj?”, Băsescu nu a ştiut decât să-şi caute scuze. De parcă ar fi contat dacă l-a înjurat copilul sau nu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.