Focus Sibiu 2011 sau Sibiul vazut de la 1,50m.


Superb, exceptional, extraordinar, fenomenal sunt doar cateva cuvinte dintre sutele de laude aduse acelor fotografii din Sibiu stranse in articolul cu care celebram, aici pe blog, sfarsitul de an 2011 – The Big Picture 2011. Si acolo am publicat fotografii realizate doar de Sebastian Marcovici, ce-ati spune daca ati vedea asa ceva la puterea a 3-a?

Focus Sibiu – retrospectiva anului 2011 in imagini

O imagine face cât o mie de cuvinte. O fotografie face mai mult decât o mie de cuvinte. O fotografie de presă face diferenţa între un articol de presă citit sau ignorat, poate forma opinii fără a parcurge măcar textul care o însoţeşte. O expoziţie de fotografie de presă care surpinde viaţa unui oraş pe parcursul unui an poate trezi amintiri la fel cum un album foto poate provoca anumite trăiri celui care-l răsfoieşte.

Expozitia are loc in perioada 19.01-19.02.2012 in Curtea Interioara a Primariei Sibiu.
Vernisajul are loc astazi la ora 17:00.
Fotografii ce expun sunt trei prieteni dragi care m-au ajutat de zeci de ori atunci cand aveam nevoie de imagini cu orice voia muschiul meu:


Un comentariu la „Focus Sibiu 2011 sau Sibiul vazut de la 1,50m.”

  1. E foarta buna ideea cu Focus Sibiu cat si locatia si modul de vizualizare a fotografiilor in curtea interioara a primariei.
    Veniti la o expozitie iar apoi la un protest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.