Forța Zu vs. ARTmania. Care e mai bun?

Postat in: 25/05/2015

Sâmbăta trecută s-a vorbit în Sibiu de un singur lucru: Forța Zu… autointitulat cel mai mare concert din România.

Haterii și-au făcut apariția blamând evenimentul, artiștii, prezentatorii, mizeria, luminile, pauzele lungi, lipsa locurilor de parcare și cam tot ce era legat de Forța ZU. Asta în timp ce Piața Mare din Sibiu arăta cam așa la ora începerii concertelor (link):

Ia uite multime!

Posted by Tudor St. Popa on Saturday, May 23, 2015

Ca o comparație, festivalul ARTmania primește în fiecare an 350.000 lei (mult mai mulți decât a primit Forța Zu) pentru a nu strânge în cea mai bună zi de concert nici 10% din publicul Zu. Până la urmă ar trebui să vorbim de beneficiile pe care le aduc astfel de evenimente fie că ne plac ori ba.


8 Responses to “Forța Zu vs. ARTmania. Care e mai bun?”

  • Mirela Popa

   Trebuie facuta o comparatie ,atita timp cit aceste evenimente sunt sustinute de Primaria Sibiu.Este normal ca banii sa fie distribuiti in functie de nr celor care participa la aceste evenimente si care se presupune isi cheltuiesc banii aici.P.S.pe str.N.Balcescu, majoritatea expresoarelor de cafea,luni nu functionau din cauza suprasolicitarii din ziua concertului ZU

  • Paul Ady

   adica nu poti spune „ce e mai fain?…un concert sau un festival?”…mai ales ca sunt si complet diferite unul fata de celalalt, e absurd si degeaba

  • Ce Merita

   Paul, nu am spus de fain sau nu, am aratat doar niste cifre. Gusturile parca nu se discutau…

  • Paul Ady

   whatever…doar ca cifrele nu sunt in acelas context, sa zic asa….

 1. Mitrea Tiberiu Răspunde

  Pe mine m-a nelinistit atitudinea unora, care sunt toata ziua cu „democracy”, „freedom of speech”, „social responsability” pe buze. Au inceput sa-i faca pe altii prosti, inculti, a inceput si o campanie de stergere a prietenilor din lista de facebook daca merg la concert. O tampenie concertata. Mai mult, a venit din partea unora cu pretentii de oameni civilizati si „vestici”. Ipocrizie la maxim.

Nu-ti fie frica! Comenteaza: