Fumători vs. nefumători


Pe vremea când fumam aveam impresia că nu deranjez prea mulţi oameni cu viciul meu. Aveam întotdeauna grijă să nu dau fumul în nasul unui nefumător şi alte lucruri de genul. Dar niciodată nu am ştiut cât de deranjant e fumul de ţigară pentru un nefumător.

Eu ştiu cum e să fumezi, am fost obişnuit cu fumul de ţigară şi totuşi nu-l mai pot suporta. În ultimul timp am fost înconjurat zilnic de fumul alb şi culmea, sunt mult mai afectat pasiv decât eram atunci când trăgeam chiar eu tutunul în piept. Tuşesc fără oprire şi mă doare în gât. Am ajuns să mă gândesc tot mai mult la oamenii care stăteau în jurul meu atunci când fumam, să am mustrari de conştiinţă 🙂

Lăsaţi dracului ţigările alea! Nu sunt bune de nimic, vă cheltuiţi banii aiurea şi mai şi omorâţi oamenii din jur. Să nu aud de la nimeni că vrea reţete speciale, plasturi de căcat, hipnoze sau gumă de mestecat. Doar oamenii slabi nu pot să se lase de fumat. Eu doar cu ambiţie am făcut-o… şi gândidu-mă la cei de lângă mine. Nu mi-a trebuit nimic în plus.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.