Gigi Becali arestat pentru 29 de zile


Hai să bag şi eu ceva SEO spam că văd că e la modă. Ar trebui să vorbesc şi eu de motivul pentru care a fost arestat Gigi Becali? De faptul că Gigi Becali stă după gratii 29 de zile, de faptul că Gigi Becali va fi cercetat în stare de arest, printre criminali şi violatori?

Poate ar trebui să mai scriu şi eu câteva păreri despre arestarea lui Gigi Becali, de faptul că el nu a fost arestat pentru fraudă fiscală ci pentru sechestrare de persoane, poliţiştii aducându-şi aminte (la cerere) de faptul că maşina lui Gigi Becali i-a fost furată, el recuperând-o fără ajutorul poliţiei. E drept, trebuia să meargă la poliţie să depună o plângere, ca noi toţi, puţoii. Trebuia să aştepte şi el ca poliţia română să (nu) îşi facă treaba şi să nu-şi mai recupereze niciodată maşina furată.

Trebuia să dea banii cui i-a cerut, să nu facă pe viteazul şi cu siguranţă si acum vorbea ziariştilor de la volanul Maibachului, liniştiti, în libertate.
Aloo!! Poliţia română… vedeţi că Gigi Becali a mers la poliţie vorbind la telefon în timp ce conducea. Ce dreptate e asta? Ardeţi-i o amendă sărăcuţului.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.