Google România a fost spart de hackeri


Astăzi, la ora asta, Google.ro nu merge 🙂

Apoi nu ştiu ce să zic. Dacă nici Google nu mai este un site sigur mi-e teamă de siguranţa mea şi a internetului…

Mersi ptr pont, Andy.


13 comentarii la „Google România a fost spart de hackeri”

  1. Merge daca sti sa folosesti google 😀 si daca folosesti Mozila 😀 in dreapta sus pe pagina ai search google, merge perfect in cazul in care ai nevoie urgenta de google si nu poti asteptat pana la remedierea problemei 😀

  2. Looool, le-a aparut parintilor mei, credeam ca o instalat ei ceva rahat si acuma rulez un AV via TeamViewer. Bine macar ca e Google si nu mai trebuie sa ma agit eu :))

  3. Stii cat am injurat calculatorul dimineata? Credeam ca iar s-a strecurat vreun virus. :))
    Cu Chrome nu merge, dar am reusit sa intru de pe Internet Explorer.

  4. Srsly? 🙂 Stati linistiti, este "doar" un DNS poisoning probabil. Google nu este efectiv cel afectat, ci utilizatorii, pentru ca desi ei "cer" pagina Google, primesc o alta in schimb. Sunt niste detalii tehnice pe care publicul larg nu le cunoaste, si atunci toti se impacienteaza ca "Google a fost spart". Daca folositi Windows, rulati comanda ipconfig /flushdns si apoi eventual setati DNS-urile pe manual si folositi 8.8.8.8 ca si DNS primar; si eventual folositi OpenDNS pentru a evita astfel de "DNS highjacking". La mine Google functioneaza normal.

  5. Srsly? 🙂 Stati linistiti, este "doar" un DNS poisoning probabil. Google nu este efectiv cel afectat, ci utilizatorii, pentru ca desi ei "cer" pagina Google, primesc o alta in schimb. Sunt niste detalii tehnice pe care publicul larg nu le cunoaste, si atunci toti se impacienteaza ca "Google a fost spart". Daca folositi Windows, rulati comanda ipconfig /flushdns si apoi eventual setati DNS-urile pe manual si folositi 8.8.8.8 ca si DNS primar; si eventual folositi OpenDNS pentru a evita astfel de "DNS highjacking". La mine Google functioneaza normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.