Greu cu toată tehnologia asta…


Ca un om serios ce sunt, m-am gândit eu aşa, din senin, să-mi fac abonament la revista Igloo. Mă bag eu pe site la ei, fac abonamentul şi aştept. Primesc după câteva zile un mesaj că abonamentul a fost procesat şi-mi trimit ei contul şi toate datele unde trebuie să le bag banii. Mă duc la bancă frumuşel, plătesc şi iar aştept. Şi aştept. Şi aştept… nimic de la ei.

După o săptămână le scriu că am făcut plata dar nici un semn de la ei. Ce se întâmplă? Răspunsul lui Minca Dan de la Igloo (nu ştiu exact ce lucrează el la Igloo pentru că nu mi-a zis) mă lasă mască:

Buna ziua,
Faptul ca ati primit mailul precedent confirma inregistrarea cererii de abonament. Devine insa activ in momentul in care este si platit in contul care a fost furnizat cu respectivul mail.

Hmmm… nu cumva am plătit cu o săptămână în urmă? Îi scriu tipului că banii sunt în contul lor de mult şi îi cer să verifice. După două zile îmi trimite un răspuns şi mai comic:

Buna ziua,
Plata a fost efectuata pe data de 15.02.2010

De parcă nu aş fi ştiut când am făcut plata! Nu a scris nimic mai mult. Ce, când, cum primesc revista… nimic. Nici măcar nu s-a semnat, un „hai noroc”, ceva…

Şi da… iar aştept!

[Later edit] După ce i-am mai scris un mail tipului, răspunde sec „Din februarie”. Căline, se pare că răspunsurile monosilabice sunt la modă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.