Gustaf af Klint, Stockholm


In Stockholm a fost destul de problematic sa gasim cazare pentru ca toate sunt foarte scumpe in comparatie cu alte orase/capitale din Europa. Cazarea la un hotel de 2-3 stele sarea de 80 euro/noapte/persoana iar la hosteluri nu gaseai sub 30 euro si asta in conditiile in care stateai in aceeasi camera cu inca 14 oameni. In plus, majoritatea ofertelor de cazare taxeaza in plus asternuturile de pat, prosoapele etc.

De obicei preferam o cazare nu chiar asa sofisticata dar sa fie mai aproape de centru. Asa scuteam si timp si bani de transport.

Pana la urma am gasit ceva ce mi-a facut cu ochiul pentru ca era o experienta ce nu am mai trait-o pana acum. Cazare pe un vapor ancorat la mal. Pretul a fost si el super-bun in comparatie cu restul ofertelor iar locatia nu o puteam gasi mai buna. De pe vaporul unde dormim facem 3 minute pana in centrul vechi al Stockholmului si vreo 15-20 minute de mers pe jos pana la autogara de unde luam autocarul pana la aeroport (Cityterminalen).

Totusi, chiar daca acum privesc de pe vapor rasaritul si peisajul e super, nu recomand Gustaf af Klint ca fiind prima optiune de cazare. Vaporul si restaurantul arata bine dar cabinele de dormit sunt putin mizerabile.

Trei nopti de cazare la Gustaf af Klint, pe vapor, fara mic dejun, pentru 2 persoane ne-a costat 1296 SEK + 144 SEK dati avans la plata online. Pentru asternuturile pentru pat am mai platit inca 120 SEK in plus.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.