Gypsy punk


Hai sa o luam babeste: gypsy=tigan.

Atunci de ce jumate de sala a inceput sa fluiere nervos in momentul in care, inaintea concertului Gogol Bordello de aseara, s-a dat play pe fundal unei melodii tiganesti. Adica tu mergi la un concert cu influente tiganesti (in orice caz, mult mai multe influente tiganesti decat cele punk) dar te enervezi ca organizatorii au vrut sa introduca in atmosfera de concert. Si sa nu-mi vina nimeni sa-mi spuna ca aia era manea, pentru ca nu era.

In rest… numai de bine. Daca pot spune „bine” cand ma gandesc la jegoasa Sala Palatului si la faptul ca din cauza sonorizarii nu se intelegea mai nimic in radul 3. Da, se statea pe scaune.

Si cea mai tare faza… inainte de inceperea concertului s-a dat un anunt „Spectacolul va incepe in cateva minute. Va rugam sa va asezati pe scaune si sa inchideti telefoanele mobile”.


2 comentarii la „Gypsy punk”

  1. Poi eu cred ca ai uitat ca esti in Romania:)). Romanii au tot timpul ceva de criticat si de comentat, ca de maica, asa stau treburile. La concertul Soulfly s-au auzit mai multe… in doua extreme: foarte fain si normal, foarte naspa (bla bla bla… bla bla). Ma intreb de ce comentatorii astia nu stau acasa, ca-i mai bine fara ei. cat despre sonorizare, no comment… deja sunt obisnuit cu sonorizarea de tip romanesc:))). Apropo, cum fu concertul?

  2. pai trebe sa facem si noi ceva mai Adi. Daca de revoltat in strada (adica actiune propriuzisa) nu suntem in stare, macar sa ne revoltam interior. asa dormim si noi bine noaptea – am avut un cuvant de spus, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.