Hai hui prin Muntenegru


O zi perfecta fara griji, fara ganduri… doar soare, apa si voie buna. E minunat in Muntenegru!! Diana Happy 🙂

Am descoperit o tara mica si frumoasa, cu jungla, al doilea cel mai mare canion din lume si munti ce se preling direct in marea calda. Vreme buna pentru august si preturi mai mult decat de bun simt. Pranzul (2 feluri de mancare, salata si paine…plus apa din partea casei atunci cand e cald afara) doar 3,80 euro iar o bere pe faleza costa 1 euro (2 euro la club). Da, in Muntenegru moneda oficiala e Euro chiar daca nu e in Uniunea Europeana.

Romanii pot ajunge aici doar cu buletinut, un drum Bucuresti – Budva facandu-se in 20-21 ore.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


6 comentarii la „Hai hui prin Muntenegru”

 1. Întâmplător anul trecut am fost fix pe unde ești tu acum. Da, e frumos ca peisaje, e o țară care merită văzută, dar este o destinație unde mergi o singură dată – mie nu mi-a plăcut deloc plaja, am stat numai la piscina hotelului în zilele în care nu am făcut diverse excursii.

  Nu exagera nici cu prețurile – sunt cumva cam ca la noi. Nu am încercat să mănânc în vreun loc unde se poate servi masa cu 4 euro, deci nu pot comenta, dar o masă normală cu specialități locale (mai ales fructe de mare, că dacă nici acolo nu mănânci așa ceva…) e pe la 20 euro dacă țin eu bine minte.

  1. Noi suntem aici pentru loc, nu pentru plaja. Daca vrei sa stai toata ziua la soare probabil ca pietrele de pe plaje nu sunt chiar ok.
   Iar despre preturi… nu exagerez. Probabil si im Romania fructele de mare la restaurante sofisticate sunt scumpe. Eu comparam cu restul tarilor turistice pe unde am umblat…

 2. O tara minunata! Daca sunteti cu masina si aveti chef de plimbari va recomand si: manastirea Ostrog, lacul Scutari, mai ales „coada” lacului, sunt niste peisaje excelente, un satuc foarte pitoresc pe acolo Rijeka Crnojevica.
  Concediu placut in continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.