Hai să ne plângem că nu avem de lucru


E o adevărată aventură să dai bani unor firme private. De mai bine de 7 luni mă chinui pur şi simplu să angajez o firmă pentru a-mi instala interfon la casă.

Primele căutări şi telefoane le-am făcut la sfârşitul lui septembrie, anul trecut. Din 3 firme la care am scris şi cu care am vorbit la telefon, doar directorul uneia singure (Power Solutions) s-a deranjat să-mi răspundă, după două săptămâni. Să-mi răspundă în sensul în care îşi cerea scuze de întârziere, să-mi spună că vom ţine legătura şi că voi fi anunţat după ce fac ei o vizită „pe teren”, la casa cu pricina. Am aşteptat 5 luni degeaba. În martie anul ăsta le-am mai scris un e-mail şi l-am sunat din nou pe director. Şi-a adus aminte de mine şi a rămas să aştept în continuare oferta de la ei.

Între timp am început să caut alte firme dornice să lucreze. Iar am sunat şi am scris e-mailuri la alte 3 firme. De la toate 3 urma să meargă echipa „pe teren”. După o lună am primit prin telefon şi o ofertă. Pentru că mie îmi trebuia ofertă scrisă, pentru a o arăta vecinilor, a fost o nebunie trimisul unui fax, mai ales după ce m-am chinuit s-o conving pe secretară că nu este o idee prea bună să mergem pe capul ei toţi cei 20 de locatari ca să vedem cum arată un amărât de interfon

Peste o săptămână se implinesc 8 (opt) luni de când caut o firmă căreia să-i dau bani. Dar hai totuşi să ne plângem în continuare că nu avem de lucru şi de asta falimentăm.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.